Voor vragen, informatie of gewoon een praatje neemt u contact op met: info@feestlift-producties.nl of tel nr.:+31 (0)6 543 682 05

Reacties

Events & Zo, Nathalie
14-04-2011 (13:39)
Je bent SUPER!! Dank voor je fantastische bijdrage!!
Victor
20-04-2011 (21:29)
Dankuwel voor een prachtig lied. Het heeft wel wat losgemaakt bij de mensen. Maar we moesten er ook om lachen. Een perfecte afsluiter van een heerlijke dag. Victor Bruinsma - Bruinsma & Johnson
Tobias
25-04-2011 (18:54)
Hallo Henrike! Mooie webiste!!
Klik hier voor meer reacties

“Peace man! Make love, not war.”

Hippe bloemenkinderen die de liefde verkiezen boven oorlog voeren, ontvangen je met open armen op een manier die zo relaxed is dat het aanstekelijk werkt. San Fransisco, Mr. Tambourineman, Beautiful People, al die prachtige nummers uit de jaren ’60 en ’70 worden live gezongen. Hier en daar delen ze wierook uit en vragen ze hun lieve nieuwe vrienden om lekker mee te dansen of juist dicht tegen elkaar aan te komen zitten. 

Ze waarschuwen het publiek wel dat de tijden snel veranderen en iedereen voorbereid moet zijn op een ommekeer. Om dit kracht bij te zetten is er de mogelijkheid tot een hilarische muziekquiz-aller-tijden met luisterfragmenten van tv-series, het raden van gouwe ouwe kaskrakers en het onderdeel luchtgitaar spelen. 

Dan wordt het opeens donker. Er is een reusachtige klok te horen die in een enorm tempo door de tijd raast. Als ie stilstaat en de rook optrekt zijn we plotseling in de jaren ’80 terecht gekomen. 

 

 

Ruige hanenkam, anti kernwapens en nummers van Doe Maar, Culture Club, The Simple Minds en alles wat daartussen ligt. Iedereen van 30 jaar en ouder wordt in een klap puberaal! Na nog een klokkensprong gaan we met het publiek naar het discotijdperk met afro’s en plateauzolen om de avond uit te swingen met het shaken van onze moneymaker. Burn baby, burn!

De opbouw van de avond, zorgt samen met het komische en muzikale talent van onze artiesten, tot een enthousiast swingfeest waarbij het ijs al snel gebroken is!

Download hier onze brochure »

Titel 

Betreft 

Geschikt voor 

Aantal entertainers 


tijd
  

 

The FlowerPowerDiscoShow

Muziekfeest, non stop muziek; live en van deejay

Bedrijfs- en familiefeest, clubcircuit, reünies, revivals

3 entertainers: 2 zangers + 1 deejay (uitbreiden met extra entertainment zoals een showkapper, een troubadour of danseressen, is altijd mogelijk).

Ontvangst + 4x ½ uur centraal entertainment afgewisseld met deejay ook mogelijk als korte (dans)act