Voor vragen, informatie of gewoon een praatje neemt u contact op met: info@feestlift-producties.nl of tel nr.:+31 (0)6 543 682 05

Reacties

Events & Zo, Nathalie
14-04-2011 (13:39)
Je bent SUPER!! Dank voor je fantastische bijdrage!!
Victor
20-04-2011 (21:29)
Dankuwel voor een prachtig lied. Het heeft wel wat losgemaakt bij de mensen. Maar we moesten er ook om lachen. Een perfecte afsluiter van een heerlijke dag. Victor Bruinsma - Bruinsma & Johnson
Tobias
25-04-2011 (18:54)
Hallo Henrike! Mooie webiste!!
Klik hier voor meer reacties

Theater voor kinderen van 4 tot 84

Koekepeer brengt theater voor grote en kleine kinderen. Hartstikke interactief want daar houden we van. Als je het leuk vindt maken we een theaterstuk speciaal voor jouw gelegenheid. Niet zo moeilijk hoor, want eigenlijk spelen we gewoon onszelf. Kom lekker lachen en luisteren. Voor je het weet sta je mee te swingen op de grappige liedjes! Koekepeer is ook heerlijk als “opwarmer” in de aanloop naar Sinterklaas en een daverend succes op festivals en scholen. 

Burgemeester Bertje, juffrouw Zingzang en Roek (Altijd-Op-Zoek) maken bijzondere dingen mee. En als ik zeg bijzonder, overdrijf ik niet! Ik zal je een paar dingen noemen. Roek doet nooit iets op een doodgewone manier. Hij eet bijvoorbeeld nooit een normale boterham met pindakaas. Nee, híj wil persé een boterham met geprakte appeltaart, softijs, dropveters en roze met witte muisjes. Dat mag wel van juffrouw Zingzang. 
 

 

Maar niet klagen wanneer het vies is, Roek!! Burgemeester Bertje is vaak een beetje sombertjes. Omdat het regent. Of omdat de zon schijnt. Of omdat… Nou omdat hij zich sombertjes voelt. Kan Roek hem opvrolijken? Wat denken jullie?

Wanneer je een grote neus in andermans zaken ziet steken, is die meestal van juffrouw Sofia Zingzang. Dat betekent dat ze zich O.V.E.R.A.L. mee bemoeit. Het handige van de juffrouw is dat zij in haar voorraadkast achthonderd literflessen met magische bellenblaas heeft staan. Plus een klein flesje in haar tas voor Eerste Magie Bij Ongelukken. Met die bellenblaas tovert ze dingen waar Roek en Bertje telkens weer versteld van staan. Soms heel goed. En soms juist helemaal fout!

Download hier onze brochure »

Koekepeer brengt theater voor grote en kleine kinderen. Hartstikke interactief want daar houden we van. Als je het leuk vindt maken we een theaterstuk speciaal voor jouw gelegenheid. Niet zo moeilijk hoor, want eigenlijk spelen we gewoon onszelf. Kom lekker lachen en luisteren. Voor je het weet sta je mee te swingen op de grappige liedjes! Koekepeer is ook heerlijk als “opwarmer” in de aanloop naar Sinterklaas en een daverend succes op festivals en scholen.